CIA: Ο Πούτιν είναι πεπεισμένος ότι θα κερδίσει με πόλεμο φθοράς
27 February 2023
Υπερδνειστερία: Πώς θα μπορούσε να γίνει ο πολιορκητικός κριός της Ρωσίας
27 February 2023

Στις φλόγες παραδόθηκε ο βασιλιάς Καρνάβαλος στην Καρδίτσα (+Φωτο +Βίντεο)

Με το εντυπωσιακό κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας για τον εορτασμό της Αποκριάς.

Εκδηλώσεις που με την βοήθεια και των καλών καιρικών συνθηκών, αλλά και της επιθυμίας μικρών και μεγάλων να βιώσουν το προ της πανδημίας εορταστικό αποκριάτικο κλίμα, στέφθηκαν από επιτυχία και χαρακτηρίστηκαν από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και κυρίως των μικρών παιδιών που κατέκλυσαν απόψε την κεντρική πλατεία.

Το αποκριάτικο πάρτι είχε ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστας του Δήμου Καρδίτσα σε εορταστικούς σκοπούς ενώ ακολούθησαν διάφορα χάπενιγκς όπως εμφάνισε μάγου, μασκότ και χορευτικά latin.

Στις 7.00 ακριβώς στη σκηνή που είχε στηθεί στην ανατολική πλευρά της πλατείας ανέβηκε ο Δήμαρχος κ. Βας. Τσιάκος ο οποίος ευχαρίστησε όλους, όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση των εκδηλώσεων, έδωσε τις ευχές του και ρώτησε τα εκατοντάδες παιδιά που βρίσκονταν στην πλατεία αν θέλουν να καεί ο Καρνάβαλος -που ήταν στημένος στο μέσον της πλατείας με τον κόσμο να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας με τη βοήθεια εθελοντών και την δημοτικής αστυνομίας – εισπράττοντας ένα εκκωφαντικό «Ναι» και να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση με τη φωτιά να τη βάζει ο ίδιος ο Δήμαρχος και τον Καρνάβαλο να γίνεται σε λίγα λεπτά παρανάλωμα του πυρός προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%86%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: