Στο Four Seasons Astir Palace και την Αθηναϊκή Ριβιέρα με θέα θάλασσα
Αν φτάσετε μέχρι τα νότια και τη Βουλιαγμένη για brunch, στο Four Seasons Astir Palace σας περιμένουν τρεις διαφορετικές προτάσεις, η καθεμιά με τις δικές της ξεχωριστές γεύσεις. Για άρωμα Ιταλίας, θα πάτε στο Mercato στον 5ο όροφο του Nafsika, όπου οι σεφ Sergio Favata και Roberto Canata ετοιμάζουν κάθε Κυριακή χειροποίητα ζυμαρικά, τις καλύτερες κοπές προσούτο, Capocollo, Salame και Pancetta, κρεμώδη χειροποίητα τυριά, καρπάτσιο από μοσχαρίσιο φιλέτο με ρόκα, παρμεζάνα και μαγιονέζα τρούφας, στρείδια Fine De Claire, μαριναρισμένα μύδια, λαβράκι ceviche, ενώ υπάρχει και ένα μεγάλο salad bar. Φυσικά δεν λείπουν και οι επιλογές για τους λάτρεις του μπάρμπεκιου με ζουμερό κοτόπουλο σχάρας, χοιρινά παϊδάκια και καπνιστό μοσχαρίσιο ψαρονέφρι, ενώ για το τελείωμα σας περιμένει μπουφές με επιδόρπια. Στο Beefbar Athens τα Σαββατοκύριακα θα δοκιμάσετε fish & chips bao buns, πιάτα με πρωταγωνιστές τα αυγά σε διάφορες παραλλαγές τους, συνδυαζόμενα, κατά βούληση, με χαβιάρι ή τρούφα και διαφορετική επιλογή κρέατος στο πλαίσιο του Weekend Roast κάθε εβδομάδα. Θα βρείτε, επίσης, πλούσιο μπουφέ σε viennoiseries, προσδίδοντας ένα elegant ύφος στο meat oriented μενού και ένα ξεχωριστό Bloody Mary Station, με το κλασικό cocktail σε funky εκδοχές του. Αν αναζητάτε κάτι πιο exotic και fusion με άρωμα Ιαπωνίας, κάθε Σαββατοκύριακο από τις 13.30 μέχρι νωρίς το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το brunch του Matsuhisa από την κουζίνα του βραβευμένου Nobu, με Crispy Crab Slider, Wagyu Katsu Sando, Shrimp tempura Udon και πολλά ακόμη πιάτα high-end γαστρονομίας, μαζί με signature cocktails και premium spirits. Info: Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη.
Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/clickatlife/1416672/ta-freska-kai-polyteli-brunch-tis-athinas/