Δυτικό Μέτωπο: Συμβολική κατάληψη του ΧΥΤΑ Φυλής
23 June 2020
Ασθένειες και βότανα !
24 June 2020

ΦΙΛΟΝΕΙΚΟΣ: Ο ονειρεμένος πολυχώρος που όμοιός του δεν υπάρχει αλλού στην Ελλάδα

Ο Φιλόνεικος είναι ένας ονειρεμένος πολυχώρος ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους με δωρεάν ζωολογικό κήπο με 20 είδη ζώων.

Βρίσκεται σε μια έκταση δεκαέξι στρεμμάτων, τρία χιλιόμετρα από την πόλη της Καρδίτσας πάνω στο δρόμο Καρδίτσας – Σμοκόβου και δημιουργήθηκε με γνώμονα την αγάπη για τα ζώα και την φύση.

Περιλαμβάνει ένα φανταστικό ξύλινο καφέ με τζάκι και υπεροχή βεράντα με απέραντη θέα προς την οροσειρά των Αγράφων.

Τα καλοκαιρινά βράδια η νυχτερινή αύρα και η δροσιά της φύσης σου δίνουν την χαλάρωση που αποζητάς και μια μοναδική αίσθηση απελευθέρωσης που ηρεμεί τις αισθήσεις ενώ τον χειμώνα δίπλα στο τζάκι η απέραντη θέα στη χιονισμένη οροσειρά των Αγράφων επιβάλλεται στο βλέμμα σου και σε ταξιδεύει.

Εδώ μπορείς να απολαύσεις τον καφέ ή το ποτό σου από μια μεγάλη ποικιλία άριστων και προσεκτικά επιλεγμένων προϊόντων, βιολογικό κρασί και τσίπουρο, βιολογικά αφεψήματα, μικρογεύματα, γλυκά και παγωτά, ενώ πραγματοποιούνται εκτάκτως live εμφανίσεις καλλιτεχνών!

Δίπλα από το καφέ υπάρχει παιδική χαρά και τραμπολίνο και σε ένα χώρο δέκα στρεμμάτων γήπεδο ποδοσφαίρου και πίστα go kart.

Μπροστά από το καφέ μια μοναδική πέργκολα με τραπεζάκια έξω όπου δεσπόζει ο αγωνιστικών προδιαγραφών στίβος ιππασίας όπου γίνονται μαθήματα ιππασίας για αρχάριους και προχωρημένους αλλά και θεραπευτική ιππασία για ΑΜΕΑ.

Η ομάδα των αλόγων περιλαμβάνει προσεκτικά επιλεγμένα για το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά τους άλογα, καθένα με μοναδικές ικανότητες ώστε να είναι σε θέση να καλύψουν κάθε εκπαιδευτική ή άλλη ανάγκη για τον αρχάριο και τον έμπειρο ιππέα.

Πάντοτε με έμπειρο συνοδό πραγματοποιούνται βόλτες στη φύση, στο γειτονικό ποτάμι και στους κοντινούς πρόποδες των Αγράφων.

Κάθε Δευτέρα απόγευμα και Σάββατο πρωί μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν ιππασία.

Πραγματοποιούνται επίσης βόλτες για τα παιδάκια με το πόνυ τον Έλβις και την άμαξα.

Η καμήλα η Λεϊλά

Μπορείτε επίσης να ταΐσετε και να χαϊδέψετε εκτός από τα άλογά, τα πόνυ και τη γαιδουρίτσα την Πολύμνια και διάφορα άλλα ζώα όπως ελάφια, κρι κρι, μίνι Αφρικάνικα κατσικάκια, μίνι προβατάκια Καμερούν, λάμα, μίνι γουρουνάκια, Μάρα Παταγονίας, κυνόμυς (σκύλος των λειμώνων) και κουνελάκια σε έναν όμορφο ζωολογικό κήπο.

Στο Φιλόνεικο είναι όλοι μια χαρούμενη οικογένεια και σας περιμένουν με διακριτικότητα και ευγένεια να ζήσετε μοναδικές στιγμές.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

  • καφετέρια με προσεγμένη λίστα κρασιών, κλαμπ σάντουιτς, burger, σαλατα Caesars, μπαγκέτες και πίτσα
  • διοργάνωση γενεθλίων
  • καθημερινά μαθήματα ιππασίας και βόλτες με πονυ για τα παιδάκια.
  • βόλτες με άμαξα για τα παιδάκια
  • Go kart με πετάλια
  • ομαδικές βόλτες ελεύθερης ιππασίας με διάβαση ποταμιού
  • σχολικές εκδρομές
  • ποδόσφαιρο
  • θεραπευτική ιππασία για ΑΜΕΑ
  • σταβλισμό αλόγων
  • ακαδημία ιππασίας.
  • συνεχείς μοναδικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους
    Την κοινή βόλτα ιππέων, ποδηλατών αλλά και σκύλων στην συντροφιά, την προτείνουμε είναι μοναδική εμπειρία και θα μείνει αξέχαστη σε όσους συμμετέχουν!

Γιατί “Φιλόνεικος”;
Το 341 π.Χ. ένας έξυπνος Θεσσαλός ιπποτρόφος ο Φιλόνεικος πούλησε στον Φίλλιπο τον B’ βασιλιά της Μακεδονίας, τον πενταετή επιβήτορα Βουκεφάλα για το αμύθητο ποσό των δεκατριών ταλάντων. Που να το φανταζόταν ο Φιλόνεικος ότι το όνομα του θα αναβίωνε στην σύγχρονη Ελλάδα και μάλιστα στην περιοχή του, στην Καρδίτσα, μέσα από μια πρωτότυπη επιχειρηματική ιδέα.

Info:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 3ο ΧΛΜ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΡΟΥΣΟΥ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 6932 706080
EMAIL: info@filoneikos.gr
Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινές 17:00-24:00
Σαββατοκύριακα και αργίες 09:00-24:00

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Φιλόνεικου πατώντας ΕΔΩ

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: