«Βαλτωμένη» η μελέτη για το ειδικό σχολείο Καρδίτσας – Δεν έγινε ποτέ το τμήμα που είχε αναλάβει η Περιφέρεια
23 March 2024
Πρόεδρος Bundesbank : Η ακροδεξιά τρομάζει τους επενδυτές
24 March 2024

25η Μαρτίου: «Πόλεμος» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για «επεισόδια» στις παρελάσεις

«Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου. Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως υποκινητή επεισοδίων, υποστηρίζοντας ότι «για ό,τι συμβεί θα έχει την απόλυτη πολιτική ευθύνη».

«Ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου» ανέφερε η ανακοίνωση..

Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Σε απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για «λάσπη και συκοφαντία» και καλεί τη ΝΔ «να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται» και, αν δεν το πράξει, ζητά από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα «για το αδίκημα της  διασποράς ψευδών ειδήσεων».

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι «υπό το κράτος πανικού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πέταξε σήμερα το προσωπείο  της δήθεν προοδευτικής κεντροδεξιάς και επέστρεψε στις παλιές και αλησμόνητες συνταγές του δεξιού παρακράτους: λάσπη και συκοφαντία κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δήθεν υποκίνηση επεισοδίων στις εθνικές παρελάσεις…».

Σχολιάζει πως «όταν το κυβερνητικό σχέδιο συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών σκοντάφτει  στην άκαμπτη βούληση των συγγενών για απόδοση δικαιοσύνης, η ΝΔ περνάει στην επόμενη πίστα και εξαγγέλλει προβοκάτσιες για να αλλάξει την ατζέντα. Δεν θα της περάσει».

«Την καλούμε να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται. Αν δεν το πράξει, ζητούμε από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα για το αδίκημα της  διασποράς ψευδών ειδήσεων», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: