Πρόεδρος Bundesbank : Η ακροδεξιά τρομάζει τους επενδυτές
24 March 2024
Με απονομή βραβείων και μουσική συναυλία "έπεσε" η αυλαία του 39ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)
24 March 2024

Daily Mail: Τρία πρόσωπα που χάθηκαν στο μακελειό της Μόσχας

Μια πρώην βασίλισσα ομορφιάς ήταν ένα από τα από θύματα της σφαγής της Μόσχας την Παρασκευή, σύμφωνα με την Daily Mail

Η 42χρονη Εκατερίνα Νοβοσέλοβα που, καταγράφηκε από το ρωσικό υπουργείο Υγείας ως νεκρή είχε κερδίσει διαγωνισμούς ομορφιάς το 2001 στη γενέτειρά της, το Τβερ, και ζούσε πρόσφατα στη Μόσχα.

Ένα άλλο θύμα ήταν η Ναταλία Ζούντινα, 44 ετών, απόφοιτος του Κρατικού Οικονομικού Πανεπιστημίου Ουράλ, με καταγωγή από το Εκατερίνμπουργκ.

Ο 34χρονος Πάβελ Οκίσεφ, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα 35α γενέθλιά του, και η 33χρονη φωτογράφος σύζυγός του ΙΙρίνα Οκίσεφ, φέρονται επίσης να είναι νεκροί. Το ζευγάρι καταγόταν από το Κίροφ και ήταν μαζί από το 2012.

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Crocus City Hall, που ήταν η φονικότερη στη Ρωσία τα τελευταία χρόνια και παρέδωσε στις φλόγες τον συναυλιακό χώρο χωρητικότητας 6.000 ατόμων στο Κρασνογκόρσκ, έξω από τη Μόσχα.

Η συντάκτρια της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης Μαργαρίτα Σιμονιάν δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι ο αριθμός των νεκρών είχε ανέλθει σε 143, αλλά δεν έδωσε την πηγή των πληροφοριών της. Ο επίσημος απολογισμός αναφέρει 133 νεκρούς.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: