Ακρόπολη: ΕΔΕ για τα άτομα που εμφανίστηκαν με χλαμύδες
30 April 2024
Ν. Κεραμέως: Η ΝΔ δεν εργαλειοποίησε την τραγωδία στο ΜΑΤΙ
30 April 2024

Intracom: Καθαρά κέρδη στα 18,3 εκατ. ευρώ το 2023

Στα 18,3 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη του Ομίλου Intracom για το 2023, σύμφωνα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων έτους.

Ο Όμιλος στη νέα του μορφή κατέγραψε επίσης:

–  συγκεντρωτικά συνολικά εισοδήματα: € 38,3 εκατ.,

-ισχυρή ρευστότητα € 162,8 εκατ.,

– αξία συμμετοχών σε εισηγμένες (29/12/2023): € 122,7 εκατ.

– κερδοφορία, με € 18,3 εκατ. καθαρά κέρδη από το σύνολο των δραστηριοτήτων του,

– σύνολο ενεργητικού € 489,1 εκατ.

– ενισχυμένα ίδια κεφάλαια στα € 381,3 εκατ.

Οι συμμετοχές της INTRACOM HOLDINGS στην INTRALOT με 7,1% και στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ με 5,09%, κατέγραψαν σημαντικές υπεραξίες ύψους € 20,5 εκατ. και € 26,8 εκατ. αντίστοιχα, επιδρώντας σημαντικά στην ενίσχυση των μεγεθών της μητρικής και του Ομίλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, θα εισηγηθεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση, την απόδοση € 0,12 ανά μετοχή, για 3η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο σταθερής ανταποδοτικότητας προς τους μετόχους.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRACOM κ. Σωκράτης Κόκκαλης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, επισημαίνει: «Υλοποιήσαμε με καθολική επιτυχία έναν μεγαλόπνοο δομικό μετασχηματισμό που μας δίνει ιδιαίτερες προοπτικές εντός ενός σύγχρονου, ανταγωνιστικού και ταχέως μεταβαλλόμενου εθνικού και διεθνούς περιβάλλοντος. Οι νέες θυγατρικές που εντάσσονται πλέον στο δυναμικό του Ομίλου INTRACOM, αποτελούν τους επιχειρησιακούς άξονες του Ομίλου για τα επενδυτικά του σχέδια, με στοχευμένες κινήσεις, σε μια νέα επωφελή περίοδο, με τη βέλτιστη αξιοποίηση των στοιχείων του ενεργητικού του, και την επίτευξη ευρύτερων υπεραξιών».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: