Υποψήφιοι σε Καραμανλικές περιφέρειες Μητσοτάκης και Τσίπρας
2 May 2023
BP: Άνω των προσδοκιών κέρδη και έσοδα
2 May 2023

Myaffidea, ψηφιακές υπηρεσίες υγείας από τα διαγνωστικά κέντρα Affidea

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, επιταχύνοντας την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του, δημιούργησε το myaffidea, μια ψηφιακή εφαρμογή ολιστικής διαχείρισης της υγείας, με στόχο να προσφέρει σε εξεταζόμενους/ες ένα χρήσιμο εργαλείο, ώστε να λάβουν πιο ενεργό ρόλο στη φροντίδα της υγείας τους.

Στην πρώτη φάση, το myaffidea προσφέρει εύκολη, γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που διενεργούνται στα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea.

Η ψηφιακή πρόσβαση στο ιατρικό ιστορικό είναι διαθέσιμη δωρεάν, 24 ώρες το 24ωρο, ώστε ο/η χρήστης/χρήστρια να μπορεί να διαχειριστεί όπως επιθυμεί τις πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία του/της, σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, με σεβασμό στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Επιπλέον, το ηλεκτρονικό αρχείο μειώνει την ανάγκη για χαρτιά και εκτύπωση, που δυσκολεύουν την οργάνωση των δεδομένων υγείας.

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τις πληροφορίες που αφορούν στην υγεία τους αλλά και να μοιράζονται τις πληροφορίες αυτές με τους γιατρούς της επιλογής τους. To myaffidea συγκεντρώνει απεικονιστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, όχι μόνο για παρουσίαση αλλά και για ανάκτηση ή άλλη χρήση, από οποιαδήποτε τοποθεσία. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στον θεράποντα γιατρό να συγκρίνει παλαιότερες εξετάσεις ή δεδομένα με νεότερα σε πραγματικό χρόνο, γεγονός πολύ σημαντικό για την ορθότερη διαχείριση και αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας των εξεταζόμενων.

Στόχος του Ομίλου Affidea είναι η μετάβαση στο μοντέλο «έξυπνου» διαγνωστικού κέντρου με digital διαδικασίες, αποστολή αποτελεσμάτων ηλεκτρονικά (paperless) και χρήση προηγμένων υποδομών πληροφορικής, υιοθετώντας πράσινες πολιτικές για τον περιορισμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Affidea είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ελλάδα ο οποίος εντάχθηκε στον Εθνικό Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας MyHealth του gov.gr, χάρη στη ψηφιακή του ετοιμότητα και το εκτεταμένο δίκτυο εξυπηρέτησης πανελλαδικά.

Επισκεφθείτε το myaffidea από εδώ ή κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή myaffidea σε κινητές συσκευές ( Google play , iOS ) και αποκτήστε άμεση & εύκολη πρόσβαση στο ιατρικό σας ιστορικό, με απόλυτη ασφάλεια, από όπου και αν βρίσκεστε!

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους, μέσω ενός Πανελλαδικού Δικτύου Διαγνωστικών Κέντρων, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Ο Όμιλος Affidea εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα βελτιστοποίησης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας. Όλα τα κέντρα είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: