Άφαντος (παραμένει) ο υπερτυχερός του Τζόκερ στην Καρδίτσα!
24 January 2023
Οι Σαουδάραβες θέλουν και τον Μόντριτς
25 January 2023

Tσιτσιπάς: Είμαι πεινασμένος, απολαμβάνω το τένις μου

Ένα βήμα μακριά από τον τελικό του Australian Open βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ξεπέρασε το εμπόδιο του Γίρι Λεχέτσκα και απολαμβάνει τη παρουσία του στα ημιτελικά του τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Κατσάνοφ τη Παρασκευή.

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για την ψυχολογική και αγωνιστική του κατάσταση, τονίζοντας πως είναι καλύτερα από ποτέ και… έτοιμος για όλα!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το επικείμενο ματς με τον Κάρεν Χατσάνοφ: “Είναι ένα ματς που περιμένω πως και πως. Είναι υπέροχο που επέστρεψα στα ημιτελικά του τουρνουά και είμαι χαρούμενος για το επίπεδό μου μέχρι στιγμής. Θέλω περισσότερα από αυτή την εβδομάδα και ελπίζω να δημιουργήσω μερικές μαγικές καταστάσεις στη Μελβούρνη”.

Για τη συνεργασία του με τον Μαρκ Φιλιππούση: “Είναι στην ομάδα μου γιατί τα πηγαίνει εξαιρετικά μαζί μου και με τον πατέρα μου. Καταλαβαινόμαστε. Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις ή προβλήματα που μένουν άλυτα. Απολαμβάνω αυτή τη συνεργασία γιατί είναι πολύ χρήσιμος, τόσο για εμένα, όσο και για τον πατέρα μου. Μας βοηθάει πάρα πολύ με την εμπειρία του”.

Για το αν το 2023 θα είναι η χρονιά του: “Αισθάνομαι υπέροχα με το τένις μου. Αισθάνομαι τόσο όμορφα για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Ελπίζω όντως να είναι η χρονιά μου φέτος. Είμαι διαφορετικός παίκτης σε σχέση με παλαιότερα, η ψυχολογία μου είναι διαφορετική και όταν αγωνίζομαι στο court, είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος”.

Για το αν νιώθει πίεση όσο μεγαλώνει και παίζει αντίπαλος με τενίστες της NextGen: “Δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα. Κάθε τενίστας έχει το δικό του προφίλ. Αντιμετωπίζω κάθε αντίπαλο με την ίδια νοοτροπία. Κάθε αγώνας μου είναι μια νέα σελίδα στο βιβλίο μου. Δεν είμαι πλέον παιδί, μεγαλώνω”.

Για το τι έχει αλλάξει στον εαυτό του: “Αισθάνομαι πολύ καλά. Παίζω εξαιρετικό τένις, η φιλοσοφία μου πλέον είναι ξεκάθαρη. Βλέπω τα πράγματα διαφορετικά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Κάνω τη δουλειά μου και δεν εξουθενώνομαι πλέον στο court. Είμαι πολύ χαρούμενος κάθε φορά που βρίσκομαι στο court, κάθε φορά που χτυπάω όμορφα τη μπάλα. Είμαι πολύ πεινασμένος να πετύχω νέους στόχους”.

naftemporiki.gr 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: