Μ. Ανατολή: Θα ανοίξει και πάλι το μέτωπο Ισραήλ – Λιβάνου;
7 April 2023
Ουκρανία: Ελπίζει σε κυρώσεις κατά της πυρηνικής ενέργειας της Ρωσίας – Μέχρι τώρα βρίσκει αντιστάσεις
7 April 2023

«Έπιασαν τόπο» κι έγιναν κρεβάτια στο Νοσοκομείο οι δωρεές προς το ΕΒΕ για τον "Ιανό" (+Φωτο +Βίντεο)

Στη δωρεά 28 νοσοκομειακών κρεβατιών, -24  τροχήλατα χειροκίνητα και 4 τροχήλατα ηλεκτρικά- στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, με βάση και την ομόφωνη απόφαση που είχε λάβει το ΔΣ σχετικά με την αξιοποίηση ποσού 30.000 ευρώ περίπου που είχε συγκεντρωθεί από δωρεές άλλων Επιμελητηρίων για την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων  μετά τον “Ιανό” προχώρησε το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Τα κρεβάτια διανεμήθηκαν ήδη στις κλινικές του Νοσοκομείου ανάλογα με τις ανάγκες και το μεσημέρι έγινε και η επίσημη παράδοση παράλαβή τους στην οποία παραβρέθηκαν εκτός των άλλων ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κων. Τσιάρας οι βουλευτές κ.κ. Γ. Κωτσός και Ασημ. Σκόνδρα, ο Περιφερειάρχης κ. Κων. Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κων. Νούσιος η θεματική Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Ρογγανάκη, ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Στ. Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Στ. Θεολόγης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Κων. Ζυγογιάννης συνοδευόμενος από τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Κων. Λαμπρόπουλο, Πετ. Παπαδάκο, Γ. Στεργιούλη, Ευρ. Παπουτσή και Γ. Ντενίση και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Μ. Κουτσιούμπα πλαισιωμένη από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του Νοσηλευτικού μας ιδρύματος.

.Ο κ. Κων. Ζυγογιάννης εξέφρασε την χαρά του που υλοποιείται μια απόφαση του ΔΣ με την οποία θεωρεί ότι «θα πιάσουν τόπο» τα χρήματα των δωρεών που συγκεντρώθηκαν μετά τον «Ιανό», τα οποία δεν επαρκούσαν, ώστε να στηρίξουν ουσιαστικά  τις πληγείσες επιχειρήσεις, αλλά με την αγορά των κρεβατιών, στην οποία προχώρησε το ΕΒΕ σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, στηρίζουν το Νοσηλευτικό ίδρυμα, στο οποίο όλοι οι πολίτες προστρέχουν σε κάθε τους υγειονομική ανάγκη.

Η κ. Κουτσιούμπα ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ζυγογιάννη και τα μέλη του ΔΣ του ΕΒΕ για τη δωρεά τονίζοντας ότι είναι συνεχώς δίπλα στο Νοσοκομείο και τις ανάγκες του, αλλά και τους παρόντες πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες που στηρίζουν με κάθε τρόπο το νοσηλευτικό μας ίδρυμα.

.Τα συγχαρητήρια τους στο ΕΒΕ για τη δωρεά έδωσαν σε δηλώσεις τους και οι κ.κ. Τσιάρας, Κωτσός, Σκόνδρα και Αγοραστός, εξαίροντας παράλληλα και τις προσπάθειες του προσωπικού του Νοσοκομείου που έδωσε με επιτυχία τη μάχη της πανδημίας, αλλά και δίνει καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό για να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους πολίτες.

Κωστής Κριτσιάνης

.

.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%C2%AB%CE%AD%CF%80%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%C2%BB-%CE%BA%CE%B9-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AD%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B2%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF2

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: