13,8 εκατ. ευρώ για τη νέα πτέρυγα του ΓΝΛ – Προχωρά η έκδοση οικοδομικής άδειας
20 July 2020
Εμπρησμός στο κτήριο της Περιφέρειας Μαγνησίας
20 July 2020

“Διαψεύδουμε τα περί δήθεν κλεισίματος του νησιού μας”

Για απαράδεκτη παραπληροφόρηση και δυσφήμηση του νησιού κάνει λόγο η δημοτική αρχή Σκοπέλου που σε ανακοίνωσή της, τονίζει ότι «διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις φήμες περί δήθεν κλεισίματος του νησιού μας”.

Όπως τονίζεται “Αγαπητοί συμπατριώτες, θέλουμε για ακόμη μια φορά να σας ενημερώσουμε σχετικά με το covid-19: Να φοράτε μάσκες, να τηρείται τα πρωτόκολλα υγείας και να γνωρίζετε ότι θα ακολουθήσουν έλεγχοι από ειδικά συνεργεία.

Θεωρούμε δε απαράδεκτη την παραπληροφόρηση και δυσφήμηση του νησιού μας από συγκεκριμένη δημοσιογραφική ομάδα εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού

ΑΛΦΑ. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις φήμες περί δήθεν κλεισίματος του νησιού μας.

Σας καλούμε να εμπιστευόσαστε τις επίσημες ανακοινώσεις από το Δήμο Σκοπέλου και τον ΕΟΔΥ”.

Σε δεύτερη ανακοίνωση, αναφέρεται :

“Στην εκπομπή του κ. Μάνεση σήμερα 18 Ιουλίου αναφέρθηκε ότι υπάρχουν στη Σκόπελο 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα covid και επίκειται κλείσιμο του νησιού. Καταγγέλλουμε την ανεύθυνη δημοσιογραφία η οποία στηρίζεται σε φήμες και όχι σε πραγματικά γεγονότα, δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας και μεγάλη οικονομική ζημιά στο νησί προαναγγέλλοντας πιθανό κλείσιμό του.

Απαιτούμε αποκατάσταση της αλήθειας με βάση την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΔΥ από τον κ. Μάνεση στην αυριανή του εκπομπή 19 Ιουλίου.

Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια μας”.

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έλαβε δείγματα από όλους τους εργαζόμενους σε χώρο εργασίας του Βόλου που εργαζόταν η 40χρονη υπάλληλος που προσβλήθηκε από κορωνοϊό στον Βόλο και κανένας δεν φέρεται να έχει προσβληθεί, ενώ σήμερα λήφθηκαν δείγματα από τον σύζυγο και τους συγγενείς της 40χρονης. Στη Σκόπελο οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο 35χρονος που εργάζεται στην εστίαση και δεν κατάγεται από το νησί, διαμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας και είναι ασυμπτωματικός.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: