Τρίτη η Κουτάφτη στο Αρέτσο
20 February 2023
Ξεκινά αύριο η 8η  Πανελλήνια Συνάντηση Φυτοπροστασίας
20 February 2023

ΔΙΚΤΥΟ: Πρόσκληση στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 22/2 – Γιορτάζει 10 χρόνια δράσης

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια δράσης του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, 18.00 – 20.00, στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) στην οδό Ρηγίλλης 1 & Βασιλίσσης Σοφίας (Πλατεία Παύλου Μελά), Αθήνα, (στάση μετρό Ευαγγελισμός).

Η πρόεδρος του οργανισμού και πρ. υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Συνεργάτες του ΔΙΚΤΥΟΥ προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους του ΔΙΚΤΥΟΥ για να γιορτάζουν και να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με ελεύθερη είσοδο.

Σημειώνεται ότι το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός πολιτικής και έρευνας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 2013, με έδρα την Αθήνα.

Στοχεύει στην επεξεργασία εφικτών προτάσεων και καινοτόμου πολιτικής στους τομείς της ευρωπαϊκής ενοποίησης, του ελληνικού παραγωγικού μοντέλου και των ρευμάτων που επηρεάζουν μακροπρόθεσμα το διεθνές περιβάλλον και τη χώρας μας, όπως η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.

Επιδιώκει ακόμη, την επικοινωνία των πρωτοπόρων ιδεών, των αναλύσεων και της έρευνας που πραγματοποιεί στο ευρύ κοινό, την πολιτική κι επιχειρηματική κοινότητα, συνδιαμορφώνοντας τον δημόσιο διάλογο για τις μεταρρυθμίσεις, σε εθνικό επίπεδο.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: