Qatargate: Έφεση της Εύας Καϊλή κατά την παράτασης της προφυλάκισής της
17 February 2023
Δωρεάν ρεύμα σε χιλιάδες αγρότες με φωτοβολταϊκό πάρκο σε αρδευτικά κανάλια Μνημόνιο συνεργασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας-ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ Πηνειού και της Εταιρίας Akuo
18 February 2023

ΗΠΑ: Έξι νεκροί από πυροβολισμούς σε κοινότητα του Μισισιπή

Έξι άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί ύστερα από πυροβολισμούς σε πολλά σημεία σε ένα αγροτικό χωριό στην κομητεία Τέιτ του Μισισιπή. Ένας ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, που επικαλούνται τον σερίφη της κομητείας.

Όλοι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην Αρκεμπούτλα, μια κοινότητα με λιγότερους από 300 κατοίκους, περίπου 64 χιλιόμετρα νότια του Μέμφις στο Τενεσί. Ένας ύποπτος, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, τέθηκε υπό κράτηση χωρίς επεισόδιο αφού εντοπίστηκε από τις αρχές μέσα σε ένα όχημα, μετέδωσε το WMC.

Τέσσερις ακόμη άνθρωποι βρέθηκαν αργότερα νεκροί από τους βοηθούς, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Δύο από αυτά τα θύματα βρέθηκαν σε ένα σπίτι όπου πιστεύεται ότι διέμενε ο ύποπτος, μετέδωσε η τηλεόραση WJTV-12, επικαλούμενη τον σερίφη.

Ένας βοηθός του σερίφη εντόπισε ένα όχημα που ταίριαζε στην περιγραφή του αυτοκινήτου του υπόπτου και προσπάθησε να το σταματήσει. Όταν ο οδηγός συνέχισε, ο βοηθός έδωσε καταδίωξη, η οποία οδήγησε στην είσοδο ενός άλλου σπιτιού, όπου ο ύποπτος συνελήφθη, ανέφερε το WJTV. Σε αυτό το σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν άλλα δύο θύματα, ένα νεκρό μέσα σε ένα αυτοκίνητο και ένα άλλο νεκρό στο οδόστρωμα, ανέφερε το WJTV.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τέιτ και η πολιτειακή αστυνομία του Μισισιπή δεν ανταποκρίθηκαν αμέσως σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Reuters

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: