Χρηματιστήριο: Οι 6+3 πιο ελκυστικές μετοχές στη μεσαία κεφαλαιοποίηση
29 February 2024
Μουσική διαμαρτυρία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό: «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί» (+Φωτο +Βίντεο)
29 February 2024

Μη κρατικά πανεπιστήμια: Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στο κέντρο της Αθήνας- Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στους δρόμους πρόκειται να βγουν την Πέμπτη φοιτητές, εκπαιδευτικοί και μαθητές ενάντια στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Η πανεπιστημιακή κοινότητα κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις της απέναντι στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για όγδοη συνεχή εβδομάδα.

Εξαιτίας του συλλαλητηρίου που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι αύριο, θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει τα αναγκαία μέτρα τροχαίας -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών- με την πραγματοποίηση κατά περίπτωση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων – κινητοποιήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr) έχει δημιουργηθεί ειδικό μπάνερ με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διαθέσιμο στο https://www.astynomia.gr/ektaktes-kykloforiakes-rythmiseis/sygkentroseis-kinitopoiiseis/).

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: