Πανευρωπαϊκή έρευνα αποκαλύπτει την πετυχημένη «συνταγή» εξόδου για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου
12 February 2023
Κ. Μητσοτάκης: Συνάντηση με εκπροσώπους των καλλιτεχνών την Τετάρτη
12 February 2023

Νέο απορριμματοφόρο θα αποκτήσει ο Δήμος Αργιθέας

Ένα απορριμματοφόρο όχημα, για την κάλυψη των αναγκών συλλογής απορριμμάτων, πρόκειται να αποκτήσει ο Δήμος Αργιθέας.

Η σχετική πράξη έλαβε και την απαιτούμενη έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και πλέον είναι θέμα χρόνου και διαδικασιών η προμήθεια του οχήματος από το ελεύθερο εμπόριο.

Μιλώντας στο KarditsaLive.Net για ο θέμα ο δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου, τόνισε πως η προμήθεια του απορριμματοφόρου χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος”.

Ο Δήμος Αργιθέας, συνέχισε, με απόφαση των αρμοδίων οργάνων του, έχει συνάψει σύμβαση με την ΠΑΔΥΘ για την διαχείριση των απορριμμάτων καθώς ο ίδιος δεν διαθέτει υπηρεσία καθαριότητας αλλά ούτε και οδηγούς απορριμματοφόρων. Το όχημα θα χρησιμοποιηθεί όπως ακριβώς και το υφιστάμενο και όπως ορίζεται από τη σύμβαση.

Από την στιγμή, κατέληξε, που μπει στη διαδικασία αποκομιδής το καινούργιο όχημα που είναι απορριμματοφόρο τύπου πρέσας και χωρητικότητας 12m3, το παλαιό θα συντηρηθεί για τις περιπτώσεις που θα παραστεί ανάγκη.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: