Μαζική πυραυλική επίθεση της Ρωσίας στη δυτική Ουκρανία
15 August 2023
Τέλος του 2023 κατασκευαστικά έτοιμα το νέο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και η γέφυρα "Καραϊσκάκη" (+Φωτο)
15 August 2023

Ν. Φιλαδέλφεια: Προκαλεί ξανά ο Κροάτης πρόεδρος- «Τους φέρονται σαν αιχμαλώτους πολέμου»

Δεν έχει κοπάσει ακόμα ο θόρυβος που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κροάτη προέδρου  για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, και ο Ζόραν Μιλάνοβιτς προχώρησε σε νέες προκλητικές αναφορές αφήνοντας αιχμές για την ελληνική Δικαιοσύνη, που αποφάσισε την προφυλάκιση και των 105 συλληφθέντων για τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και κατέληξαν στον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. Σημειώνεται ότι στην πλειοψηφία τους, οι συλληφθέντες είναι Κροάτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κροάτης πρόεδρος υποστήριξε πώς οι ελληνικές αρχές συμπεριφέρονται στους οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ σαν να είναι αιχμάλωτοι πολέμου και παράσιτα, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι δεν συνάδει με το κράτος δικαίου το γεγονός ότι προφυλακίστηκαν όλοι οι συλληφθέντες.

«Δεν τηρείται ο νόμος. Συμπεριφέρονται σε αυτούς τους ανθρώπους σαν αιχμαλώτους πολέμου. Αν ήμουν ο πρωθυπουργός, θα σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω. Δεν είναι απλό. Μοιάζει με τον νόμο του πολέμου. Τους συμπεριφέρονται σαν αιχμάλωτη μονάδα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορείς να κρατάς φυλακισμένους 100 ανθρώπους για πέντε μέρες. Αυτές οι πέντε μέρες δίνουν τη δυνατότητα να βρεις τι έγινε και εξάλλου είναι άνθρωποι και οι πολίτες μας έχουν ανθρώπινα δικαιώματα», ανέφερε.

«Έχεις πέντε μέρες να βρεις τα παράσιτα από ένα γκρουπ ανθρώπων, και τους προφυλακίζεις όλους, τους σκορπάς σε όλη την Ελλάδα, ώστε να χτυπηθούν και να βιαστούν. Τέλεια, αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση», πρόσθεσε. «Δεν έχει σχέση με τη δημοκρατία και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Αν αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα, καλύτερα να μην την έχουμε».

Διαβάστε ακόμα:

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ψηλός, εύσωμος, με τατουάζ στο λαιμό» ο δολοφόνος του Μιχάλη- Την Τετάρτη τα πρώτα αποτελέσματα DNA

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: