Σε έγκριση τροποποίησης του Γ.Π.Σ. προχώρησε με απόφασή του το Δ.Σ. Σοφάδων
5 May 2023
Debate: Μπαίνουν οι τελευταίες «πινελιές» – Συνεδριάζει σήμερα η Διακομματική Επιτροπή
5 May 2023

Le Parisien: Πιθανή η άμεση λύση της συνεργασίας Παρί-Μέσι

Ο χαρακτηρισμός «εκρηκτική» ενδέχεται να μην αποδίδει επακριβώς την κατάσταση και συνακόλουθα την κρίση που σοβεί στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν, και η οποία οδήγησε εκατοντάδες φίλους του συλλόγου σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση και τους αστέρες του συλλόγου.

Μετά τις πορείες διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ομάδας και το σπίτι του Νεϊμάρ, ήρθε η είδηση πως οι Παριζιάνοι θα ήθελαν να παραχωρήσουν δανεικό με οψιόν αγοράς τον Βραζιλιάνο, για να έρθει η κορύφωση με δημοσίευμα για τον Μέσι για να βάλει «φωτιά».

Η εφημερίδα Parisien ανέφερε την Πέμπτη (4/5) ότι είναι πια πολύ πιθανό το ενδεχόμενο αμοιβαίας λύσης του συμβολαίου με τον Λιονέλ Μέσι πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος.

Το πρόσφατο ταξίδι του Αργεντινού σταρ στη Σαουδική Αραβία, χωρίς άδεια όπως ισχυρίζεται ο σύλλογος (το διαψεύδει το περιβάλλον του παίκτη), προκάλεσε αγεφύρωτο ρήγμα μεταξύ των δύο πλευρών.

Στον «ψύλλο» επιβλήθηκε αποκλεισμός από τις αγωνιστικές δραστηριότητες για δύο εβδομάδες με παράλληλη στέρηση αποδοχών για το ίδιο διάστημα που παραμένει εκτός (περίπου 1,6 εκ. ευρώ).

Ο καθένας, πόσο μάλλον ο Μέσι, θα ένιωθε προσβεβλημένος από την απόφαση, που μάλλον ήταν «αντίποινα» για την άρνησή του να ανανεώσει τη συνεργασία με την Παρί.

Το ρεπορτάζ της Parisien αναφέρει πως οι δυο πλευρές ενδέχεται να χωρίσουν τους δρόμους τους στις επόμενες 10 ημέρες, καθώς ο Μέσι, φύσει συναισθηματικό άτομο, δεν έχει πια την παραμικρή διάθεση να ξαναφορέσει τη φανέλα της Παρί μετά το «καψόνι».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: